Inschrijvingsvoorwaarden

Inschrijven 

Door in te schrijven verklaart u zich automatisch akkoord met deze inschrijvinsgvoorwaarden. Inschrijven kan enkel en alleen online, via de inschrijfmodule op onze website. Wie eerst inschrijft, heeft het meeste keuze. Vol = vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven. 

Prijzen en kortingen 

Bij de aankondiging van de lessenreeksen en circusactiviteiten vermelden wij steeds de prijs. Bij de eerste inschrijving van een jaarcursus betaal je 10 euro extra. Dit is het lidgeld, geldig per leerling. Geld mag nooit een reden zijn om niet te kunnen deelnemen aan onze lessen. Moest er toch een probleem zijn, neem je contact op met info@balancirk.be en dan werken we samen een oplossing uit. 

Betalingen 

Na inschrijving wordt er een factuur gestuurd naar jullie met de vraag tot betaling. Voor wie zich voor september inschrijft wordt de factuur begin september gestuurd, voor de andere normaal binnen de 2 weken na inschrijving. Bij de betaling van de lessenreeks betaal je het inschrijvingsgeld per overschrijving op rekening BE83 0015 3817 9015 met vermelding van de gestructureerde mededeling op de factuur of met de QR-code. Betalingen van het lesjaar dienen gebeurd te zijn VOOR eind oktober. Betalingen van de accentlessen, circusactiviteiten en kampen dienen gebeurd te zijn VOOR aanvang van deze activiteit.

Annulatie door de deelnemers voor een lessenreeks

Wil je je inschrijving annuleren, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Gewoon niet betalen is niet gelijk aan annuleren. De eerste 2 lessen zijn proeflessen. Tot de dag van de 3de les mag je beslissen om kosteloos de inschrijving te annuleren door te mailen naar info@balancirk.be Indien er niet geannuleerd word na het deelnemen van 2 lessen ga je akkoord met het inschrijven voor het volledige jaar en dien je deze dus ook te betalen. Indien je, in het begin van het jaar, de 2 eerste lessen niet aanwezig bent zonder te verwittigen wordt je automatisch uitgeschreven en gaat uw plaats naar de eerst volgende persoon op de wachtlijst. Tijdens het jaar kan je enkel uitschrijven met een medisch attest.

Annulatie door de deelnemers bij een circusdag of kamp in eigen beheer

Wil je je inschrijving annuleren, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Gewoon niet betalen is niet gelijk aan annuleren. Als je je deelname aan een activiteit annuleert meer dan 7 dagen voor aanvang en zonder betaling word er geen kost aangerekend. Als je je deelname aan een activiteit annuleert meer dan 7 dagen voor aanvang en met betaling van inschrijvingsgeld word er 25 euro administratiekost afgehouden. De rest van het inschrijvingsgeld wordt teruggestort. Als je je deelname aan een activiteit annuleert minder dan 7 dagen voor aanvang wordt er 25% van het afgesproken bedrag aangerekend. Als je je deelname aan een activiteit annuleert de dag zelf wordt er 100% van het afgesproken bedrag aangerekend.

Annulatie door BalanCirk

BalanCirk behoudt zichzelf het recht om een activiteit te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn. Dit zal steeds ten laatste 7 dagen voor aanvang gebeuren voor een lessenreeks of circusdagen en 21 dagen voor een kamp. Wanneer een begeleider of docent door ziekte of overmacht niet kan lesgeven zoekt BalanCirk naar een vervanger. Wanneer we deze niet kunnen vinden brengen we jullie hiervan op de hoogte. Wanneer een les van een lessenreeks niet kan doorgaan wordt deze les niet verplaatst. Bij een circusdag en kamp word het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald.

Attesten

Attesten om een terugbetaling van het ziekenfonds te krijgen kan je terugvinden op onze website na het inloggen. De kampen en circusdagen zijn fiscaal aftrekbaar voor alle deelnemers onder de 12 jaar. BalanCirk geeft uw gegevens hiervoor door aan Stad Hasselt om deze attesten op te maken. Deze zal je dan ook rond februari in jullie mailbox ontvangen.

Verzekering

Alle deelnemers van onze activiteiten zijn verzekerd voor lichamelijke letsels en burgerlijke aansprakelijkheid.

Veiligheid

Al onze docenten doen hun uiterste best om zorg te dragen voor de veiligheid van iedere deelnemer. In de zaal is daarom de docent altijd de baas: Richtlijnen of opmerkingen van docenten worden strikt nageleefd. Bij aanhoudende overtredingen kan je worden geschorst uit de lessen of komt de verzekering mogelijks niet tussen. Waardevolle spullen laat je beter thuis. Wij zijn niet verantwoordelijke voor diefstal of verlies.

Website

Alle informatie over de circusschool is te vinden op onze website: balancirk.be Alle aankondigingen zoals kampen, circusdagen maar ook de bijzondere data en informatie (bv wanneer er geen les is, ….) kan je terugvinden op de detailpagina van de activiteit of in het nieuwsoverzicht nadat je bent ingelogd.