Lesaanbod

De wekelijkse lessen worden gegeven in de sportkapel van Scholen Kindsheid jesu op de Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt tegenover de Corda. De eeste twee lessen zijn altijd vrij te proberen, maar we vragen om toch in te schrijven. De factuur volgt dan na een aantal lessen.

We willen ons in de circomotorieklessen en de multi-lesjes profileren als een vrijetijdsatelier waar het werken met de verschillende circustechnieken geen doel op zich is, maar ten dienste staat van de sociale-, emotionele-, en psychologische ontwikkeling van ieder kind. Circus is geen competitie. Er zijn geen wedstrijden en geen winnaars of verliezers. Het samenwerken, oefenen en tonen van hetgeen men kan is de beloning op zich. Hierbij is het dan ook zeer belangrijk dat ieder kind zich goed voelt in de groep en zo de nodige succes-ervaringen kan opdoen. Hiernaast gaan we in de specialisatielessen iets verder. De gekozen techniek en het werken hieraan staan meer centraal in deze lessen. Een goede dosis doorzetting en een stevige wilskracht om te blijven oefenen zorgen voor mooie resultaten!

Lidgeld en kansentarief

Het nieuwe lesjaar begint dit jaar op dinsdag 12 september.

Lidgeld en kansentarief

Elk lid betaald ook een lidgeld van € 10,00 per jaar voor de verzekering en de deelname aan de "á la carte" in aanvulling op een betalende les. De volledige voorwaarden kan je hier vinden.
Kortingstarief is geldig voor personen met kansentarrief, uitpasnummer toevoegen volstaat of lever ons een klever van de mutualiteit.
Inschrijven kan na registreren en inloggen.