Eenwieler

Omschrijving

Hier leer je dat een fiets helemaal geen twee wielen nodig heeft! Beginnen doe je met vallen en opstaan. Met een beetje geduld leer je hoe je je evenwicht kan vinden op één wiel. Vervolgens kan je beginnen rijden. En dan gaat er een wereld aan wielkunstjes voor je open en kan je je verder bekwamen in de verschillende trucjes of sprongetjes. 

Opgelet! Wie voor één wiel kiest, vindt dat doorgaans zo leuk dat die zelden ergens naartoe gaat zonder. Al hoeft dat niet echt een probleem te zijn.

Lessen

Basis en fun
  • Voor diegene die nog niet kunnen eenwieleren en dit graag zouden leren.
  • Voor diegene die al wat kunnen eenwieleren en verder plezier willen beleven aan eenwieleren.

De nadruk ligt op de basisvaardigheden van eenwieleren. Leren opstappen, rijden, bochten maken, beginnen surplacen (op dezelfde plaats blijven). Er wordt vooral op een leuke manier aan de rijvaardigheden gewerkt, aan de hand van spelletjes en grotendeels in groepsverband.

Gevorderden

Er wordt hiervoor een redelijk basisniveau gevraagd, Niveau 1 en 2 van de eenwielerskills plus 5 seconden surplacen of springen. De nadruk ligt vooral op het verder aanleren en oefenen van eenwielerskills. Er wordt meer individueel gewerkt en er is ruimte om zich in een bepaalde stijl (freestyle, street, ...) verder te bekwamen. 
Dus als je gedreven bent om verschillende trucs aan te leren en te oefenen, dan is deze les iets voor jou. 

Wanneer

Basis en fun : dinsdag van 18u30 tot 19u30
Gevorderden: dinsdag van 19u30 tot 20u30

Prijs

€ 150,00