Productiegroep (nieuw)

Omschrijving

Circus is een podiumkunst en expressievorm, en dat is net waar deze lessenreeks aan werkt. We gaan acts in elkaar steken en uitzoeken hoe we ons ei kwijt kunnen op een podium. We zullen dus ook try-outs houden, om wat te kunnen experimenteren en podiumervaring op te doen.

Het is dus niet dadelijk een gewone lessenreeks, maar we gaan individueel of in kleine groepen aan de slag. Gemeenschappelijke en individuele oefeningen kunnen voorkomen om technieken verder uit te diepen indien nodig. En misschien wel een groepsact om de verschillende acts aan elkaar te lijmen.

De nadruk ligt er op het creëren van een act, die volledig uit te werken en dan in te oefenen. De ideeën en de uitwerking van alle aspecten wordt samen met de begeleider gedaan, zodanig dat de deelnemers voldoende bagage krijgen om later eventueel ook zelf acts te maken.

Naarmate dat de act vordert zullen er ook opvoeringen voorzien worden om te laten zien wat ze in elkaar gestoken hebben en dit ook naar een publiek buiten circus. Er wordt dus een engagement verwacht van de deelnemers, omdat we de toonmomenten en voorstellingen moeten kunnen plannen. 

Voorwaarden

Een doorgedreven basiskennis in één of meerdere circustechnieken is vereist voor deze lessenreeks omdat we hiermee aan de slag gaan. Verder zal er begin van het schooljaar een korte auditie voorzien worden. 

Minimum leeftijd is 12 jaar.

Wanneer

Zondag van 14u00 tot 15u30 

Prijs

€ 225,00