In de workshops die we aanbieden werken we met een vaste groep gedurende minimum 1u30. Via een speelse opwarming, hoofddeel en cool down worden de deelnemers in hun gekozen techniek de beginselen en verdere mogelijkheden van de door hen gekozen technieken bijgebracht. Dit op een manier die aangepast is aan de leeftijd. Ideaal voor een sportdag, turnclubs, of een groep die weet wat ze willen.

Maximum aantal deelnemers:20 deelnemers
Minimum leeftijd: 6 jaar
Prijs: Op aanvraag

Workshop jongleren

Hier gaan we aan de slag met alles wat je gooit, vangt of op andere manier kan manipuleren. Een greep uit de mogelijkheden: diabolo, flowerstick, sjaaltjes,balletjes, ringen, kegels jongleren, sigaardozen, chinese bordjes, lasso, contactbal, poï, .. prijzen: zie site deelnemers: max 20 deelnemers vanaf 6 jaar.

 

Workshop Circusacro

span je spieren, werk samen in groep, vertrouw elkaar en bouw misschien samen een grote menselijke piramide! In deze workshop gaan we in op de basis van duo-acro (acroportée) maar maken we ook acrobatische figuren met drie, vijf, of 25.. Op aanvraag en naargelang de mogelijkheden van de zaal kunnen we ook werken met trapeze en doek.

 

Workshop Evenwicht

Zoeken naar balans, elkaar hierin beveiligen en helpen, houding en doorzetting worden onder handen genomen in deze workshop waar we met volgende technieken aan de slag kunnen: pedalo, éénwieler, ton- en bal-lopen, rolla-bolla, koordlopen, steltenlopen,..

 

Gemengde workshop

In deze workshop kan je 2 bovenstaande technieken combineren. Wil je misschien kunnen jongleren op ton?bordjes opdraaien terwijl je op de rolla-bolla staat? Met een minumduur van drie uur kunnen we zowel basis van de evenwichts- als jongleertechnieken verkennen.

 

end faq

Zoals de naam het zelf al zegt, wordt er bij een initiatie kennisgemaakt met de verschillende circustechnieken. De initiaties zijn gericht op groepen van 15 tot max. 75 deelnemers.

Na een korte opwarming wordt er gewerkt via een doorschuifsysteem.
Ideaal voor op een sportdag, verjaardagsfeestje, enz...

Minimum aantal deelnemers: 15 deelnemers
Maximum aantal deelnemers: 75 deelnemers
Minimum leeftijd:
6 jaar
Prijs: Op aanvraag

In een open initiatie of vrije instuif zijn kinderen en volwassenen vrij om enkele circustechnieken uit te proberen. De circusbegeleider verzekert de veiligheid en helpt met woord en daad!

Meestal wordt er hier met 2 begeleiders gewerkt.

Ideaal voor op events, opendeurdagen, ..

Minimum aantal deelnemers: 15 deelnemers
Maximum aantal deelnemers: 75 deelnemers
Minimum leeftijd: 6 jaar
Prijs: Op aanvraag

© 2017 BalanCirk. All Rights Reserved. Designed By Koen Maryns